Bureau Circuit

Bureau Circuit is een Marketingconsultant gelegen aan Voorstraat 42 in Zwolle.

Meer informatie over Bureau Circuit in Zwolle

Bureau Circuit is een full-service contentbureau met 26 jaar ervaring in de branche. Ze zijn gespecialiseerd in het realiseren van marketing- en communicatieprojecten en streven naar duurzaamheid in al hun projecten. Het bureau biedt een breed scala aan diensten aan, werkt gestructureerd en nauwkeurig, en is altijd klantgericht. Ze hebben verschillende projecten gerealiseerd, waaronder een boek genaamd "De Stadsbeweger" en animaties voor GreenFlux. Daarnaast hebben ze ook films gemaakt om nieuwe medewerkers te werven voor de ambulance- en jeugdzorgsector. Verder hebben ze een serie filmpjes gemaakt om oude onderwerpen in het communicatie- en marketingvak opnieuw onder de aandacht te brengen. Het bureau heeft ook samengewerkt met het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Oost Nederland en heeft een campagne gelanceerd om automobilisten bewust te maken van de afstand die ze moeten houden in het verkeer. Ze hebben ook samengewerkt met bedrijven om hun wagenpark duurzamer en goedkoper te maken. Daarnaast hebben ze video's gemaakt van kunstwerken uit het depot van het Stedelijk Museum Zwolle en hebben ze gewerkt aan branding voor verschillende organisaties, zoals Gizom en Dimence. Het bureau heeft ook filmpjes gemaakt om het juiste gedrag in verkeerssituaties te laten zien en heeft samengewerkt met Noorderpoort om jongeren te interesseren voor een technische opleiding. Kortom, Bureau Circuit is een ervaren en veelzijdig contentbureau dat zich richt op marketing- en communicatieprojecten.

Wil je weten wat Bureau Circuit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bureau Circuit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bureau Circuit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bureau Circuit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Bureau Circuit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bureau Circuit

Bezoekers bekeken ook