Café Foyé Odeon

Café Foyé Odeon is een Restaurant gelegen aan Blijmarkt 25 in Zwolle.

Meer informatie over Café Foyé Odeon in Zwolle

Café Foyé is een café in Schouwburg Odeon in Zwolle, waar je kunt genieten van eten en drinken voorafgaand aan een voorstelling of film. Het café is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 22.00 uur, en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Je kunt Café Foyé bereiken via telefoonnummer 038-4254607. Daarnaast zijn er verschillende menukaarten beschikbaar, zoals een lunchkaart, dinerkaart en drankenkaart. Ook kun je in Café Foyé reserveren. Verder vind je op de website van Café Foyé informatie over theateradressen en kaartverkoop.

Wil je weten wat Café Foyé Odeon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café Foyé Odeon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café Foyé Odeon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café Foyé Odeon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Café Foyé Odeon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café Foyé Odeon

Bezoekers bekeken ook