Calisthenics Zwolle

Calisthenics Zwolle is een Personal trainer gelegen aan Zomertalinghof 22 in Zwolle.

Meer informatie over Calisthenics Zwolle in Zwolle

Jermaine Lubbers is een energieke en positief ingestelde persoonlijke trainer die gespecialiseerd is in Calisthenics, een uitdagende vorm van trainen met je eigen lichaamsgewicht. Hij heeft een passie voor sport en fitness en heeft ruim 15 jaar ervaring als docent lichamelijke opvoeding. Sinds 2018 is hij Calisthenics-trainer en geeft hij workshops en trainingen door heel Nederland. Jermaine is aangewezen door de Nederlandse Calisthenicsbond om deze sport een plekje te geven binnen het bewegingsonderwijs. Hij biedt personal training en duo training aan, waarbij hij helpt om het beste uit jezelf te halen en je doelen te bereiken. Daarnaast biedt hij ook small group training aan voor mensen die liever in een groep trainen. Jermaine is ook betrokken bij de realisatie van Calisthenicsparken in Nederland en organiseert sportieve kinderfeestjes. Calisthenics is een sport waarbij je je eigen lichaamsgewicht gebruikt om te trainen en is geschikt voor iedereen, ongeacht je niveau. Het helpt bij afvallen, fitter voelen, spieren opbouwen en sterker worden. Jermaine maakt de trainingen uitdagend en leuk en zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt.

Wil je weten wat Calisthenics Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Calisthenics Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Calisthenics Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Calisthenics Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Calisthenics Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Calisthenics Zwolle

Bezoekers bekeken ook