Caméléon Huidcentrum

Caméléon Huidcentrum is een Schoonheidssalon gelegen aan Assendorperstraat 212 in Zwolle.

Meer informatie over Caméléon Huidcentrum in Zwolle

In de tekst wordt informatie gegeven over Cameleon Zwolle, een schoonheidssalon gevestigd in Assendorperstraat 212 in Zwolle. Ze bieden diverse huidbehandelingen aan en werken met specialistische merken. Het is mogelijk om een cadeaubon te kopen en behandelingen vinden alleen plaats op afspraak. De openingstijden van de salon zijn op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, op donderdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag is de salon gesloten. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via telefoonnummer 038-4227711 of via e-mail info@cameleonzwolle.nl.

Wil je weten wat Caméléon Huidcentrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Caméléon Huidcentrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Caméléon Huidcentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Caméléon Huidcentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Caméléon Huidcentrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Caméléon Huidcentrum

Bezoekers bekeken ook