Capital ID B.V.

Capital ID B.V. is een Softwarebedrijf gelegen aan Stationsplein 5 in Zwolle.

Meer informatie over Capital ID B.V. in Zwolle

Met de gebruikersvriendelijke ID Brand Portal biedt u iedereen in uw organisatie de juiste tools om professionele, authentieke en herkenbare content te creëren. Dit helpt u ervoor te zorgen dat uw collega's zelfstandig kunnen werken. U kunt uw eigen content maken die past bij uw merk. Het gebruik van de ID Brand Portal kan kosten besparen door een groot deel van de creatie en (her)productie intern te houden. Daarnaast kan het gebruik van de portal de effectiviteit van uw team vergroten door meer content te creëren in minder tijd en de communicatiefrequentie en bereik te vergroten. Het ID Brand Book is de digitale gids voor uw bedrijfsidentiteit, waarin alle richtlijnen voor uw merk worden vastgelegd. Het bevat onder andere de missie van uw organisatie, het gebruik van kleur, beeldmateriaal en logo, en de juiste tone-of-voice. Met de Brand Portal kunt u ook afbeeldingen gemakkelijk delen en toepassen. Het communicatieteam heeft gezien dat het platform goed werd ontvangen door de ondersteunende teams. Door het gebruik van de Office plugin wordt het nog gemakkelijker om afbeeldingen rechtstreeks uit de DAM te halen. Klanten zoals NS hebben al jarenlang succesvol samengewerkt met Capital ID om hun merkprocessen te verbeteren. Het doel van Capital ID is om een ​​centraal punt te bieden waar alles met betrekking tot communicatie te vinden en te creëren is.

Wil je weten wat Capital ID B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Capital ID B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Capital ID B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Capital ID B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Capital ID B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Capital ID B.V.

Bezoekers bekeken ook