Cargobikes.nl

Cargobikes.nl is een Fietsenwinkel gelegen aan Ceintuurbaan 15 in Zwolle.

Meer informatie over Cargobikes.nl in Zwolle

Cargobikes.nl is een specialist in cargobikes voor het vervoer van goederen. Ze bieden zowel nieuwe als refurbished cargobikes aan en kunnen helpen bij het kiezen van de juiste fiets voor uw behoeften. Daarnaast bieden ze verschillende financieringsmogelijkheden en kunnen ze de juiste verzekering voor uw cargobike regelen. Ook voor het MKB zijn er voordelen te behalen met het gebruik van een cargobike. Cargobikes.nl is opgericht in de zomer van 2021 en is gespecialiseerd in cargobikes voor fietslogistiek. Ze hebben verschillende modellen beschikbaar, waaronder de Urban Arrow XL en de Fulpra 2000L. Voor vragen, een proefrit of advies kunt u contact opnemen met Cargobikes.nl.

Wil je weten wat Cargobikes.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cargobikes.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cargobikes.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cargobikes.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Cargobikes.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cargobikes.nl

Bezoekers bekeken ook