Carlijn Postma - Binge Marketing

Carlijn Postma - Binge Marketing is een Marketingconsultant gelegen aan Boerhaavelaan 36 in Zwolle.

Meer informatie over Carlijn Postma - Binge Marketing in Zwolle

Carlijn is een gedreven spreker, auteur en trainer op het gebied van duurzame contentmarketing. Ze gelooft dat content de kracht heeft om langdurige resultaten te genereren en pleit voor een duurzame aanpak met content die blijft groeien. Ze deelt haar aanpak in haar boeken en trainingen en heeft een initiatief genaamd NewDegree, een academie voor duurzame content. Hier kunnen mensen zelf aan de slag met een duurzame contentstrategie, geïnspireerd door de makers van films en series. Carlijn vertaalt de wereld van Hollywood en Netflix naar praktische marketingtechnieken in haar bingemarketingmethode. Ze is ook te volgen op social media.

Wil je weten wat Carlijn Postma - Binge Marketing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Carlijn Postma - Binge Marketing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Carlijn Postma - Binge Marketing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Carlijn Postma - Binge Marketing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Carlijn Postma - Binge Marketing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Carlijn Postma – Binge Marketing

Bezoekers bekeken ook