Chic Hairstyling

Chic Hairstyling is een Kapper gelegen aan Diezerkade 15-I in Zwolle.

Meer informatie over Chic Hairstyling in Zwolle

Chic Hairstyling is een kapsalon in Zwolle, opgericht in 1998. Marieke, de hairstyliste, heeft meer dan 20 jaar ervaring en is op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van knippen, kleuren en stylen. Ze werkt met verschillende kwalitatieve Italiaanse merken voor haarverzorging, styling en kleuring. Marieke is een goede luisteraar en communiceert goed met haar klanten om ervoor te zorgen dat ze een positieve ervaring hebben. De salon werkt onder andere met de merken Medavita, Professional By Fama en Framesi. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met Chic Hairstyling via de gegeven contactgegevens.

Wil je weten wat Chic Hairstyling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chic Hairstyling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chic Hairstyling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chic Hairstyling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Chic Hairstyling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chic Hairstyling

Bezoekers bekeken ook