Chicking Zwolle

Chicking Zwolle is een Restaurant gelegen aan Melkmarkt 48 in Zwolle.

Meer informatie over Chicking Zwolle in Zwolle

Chicking is een keten van fast-food restaurants die heerlijke gepaneerde en gefrituurde kip gerechten, wraps, sandwiches en Mexicaanse stijl varianten serveert. Het is ontwikkeld in Dubai en is sinds 2000 geopend in de Verenigde Arabische Emiraten. Chicking is nu aanwezig in meer dan 23 landen met meer dan 180 winkels en 2.200 medewerkers. Ze staan bekend om hun food innovatie en hebben een gevarieerd menu geïnspireerd door smaakculturen van over de hele wereld. Chicking's wereldwijde expansie wordt beheerd door BFI Management DMCC, die verantwoordelijk is voor marketing en verkoop. Ze bieden verschillende mogelijkheden voor investeerders om franchisenemers te worden. Er zijn nieuwe locaties geopend in Rotterdam en Zwolle, waar klanten kunnen genieten van hun signature product: verse, dikke en sappige stukjes kip bereid in een geheime marinade en gepaneerd en goudbruin gefrituurd. Daarnaast is de Flaming Grilled Chicken een groot succes, met een unieke smaak die het tot een bestseller maakt.

Wil je weten wat Chicking Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chicking Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chicking Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chicking Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Chicking Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chicking Zwolle

Bezoekers bekeken ook