China Palace Zwolle

China Palace Zwolle is een Afhaalrestaurant gelegen aan Van der Capellenstraat 252 in Zwolle.

Meer informatie over China Palace Zwolle in Zwolle

China Palace is een Chinees en Japans restaurant gevestigd in Zwolle Zuid. Het restaurant is sinds 1990 actief en heeft sindsdien verschillende veranderingen in de keuken aangebracht. Het menu bestaat uit authentieke Aziatische gerechten gemaakt van verse ingrediënten. Het restaurant heeft zowel lange tafels voor grote groepen als gezellige ronde tafels voor kleinere gezelschappen. Daarnaast is er een Sushibar op de eerste verdieping van het restaurant. De Chinese keuken is elke dag geopend voor lunch en afhaal, terwijl de Japanse lounge vanaf 16:30 uur geopend is. Bij vragen kunnen gasten contact opnemen met de directie.

Wil je weten wat China Palace Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van China Palace Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij China Palace Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je China Palace Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar China Palace Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. China Palace Zwolle

Bezoekers bekeken ook