Christal

Christal is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Zuiderzeelaan 35 in Zwolle.

Meer informatie over Christal in Zwolle

Christal is een organisatie die goede doelen en donateurs met elkaar verbindt. Ze helpen goede doelen hun werk te doen en zijn op zoek naar telefonische fondsenwervers in Amersfoort en Zwolle. Ze geloven dat de wereld mooier wordt door te delen en hebben op dit moment vacatures beschikbaar. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact opnemen met Winde voor meer informatie of om een afspraak te maken. Voor algemene vragen kun je contact opnemen met de receptie. De contactgegevens van Christal staan vermeld op hun website.

Wil je weten wat Christal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Christal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christal

Bezoekers bekeken ook