Christelijk Gereformeerde Kerk, Zuiderhof

Christelijk Gereformeerde Kerk, Zuiderhof is een Kerk gelegen aan Troelstralaan 25 in Zwolle.

Meer informatie over Christelijk Gereformeerde Kerk, Zuiderhof in Zwolle

Dit artikel gaat over verschillende activiteiten en evenementen die plaatsvinden in de CGK Zwolle gemeenschap. Het jaarthema is 'WAY MAKER - onderweg met Jezus' en er wordt nagedacht over het leven als christen. Er zijn diensten op zondag 1 oktober en extra diensten op vrijdag 29 september. Er is ook een ontmoetingsdienst op 1 oktober in de Noorderkerk en een mannen dag in 2023. Verder wordt er een leden-app aanbevolen waar nieuws, groepen en collecten te vinden zijn. Er zijn verschillende activiteiten gepland op 4, 5 en 6 oktober. Er wordt ook een bijbelstudie aangeboden genaamd 'Prediker voor jou' en er is een ontmoetingsdag gepland voor ouders en hun dove of slechthorende kinderen. Ten slotte is er een TUA-dag op 3 november met als thema 'Wie ben ik eigenlijk? Mens-zijn voor Gods aangezicht'.

Wil je weten wat Christelijk Gereformeerde Kerk, Zuiderhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijk Gereformeerde Kerk, Zuiderhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijk Gereformeerde Kerk, Zuiderhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijk Gereformeerde Kerk, Zuiderhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Christelijk Gereformeerde Kerk, Zuiderhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijk Gereformeerde Kerk, Zuiderhof

Bezoekers bekeken ook