Christelijke Gereformeerde Kerk, Noorderkerk

Christelijke Gereformeerde Kerk, Noorderkerk is een Kerk gelegen aan Thorbeckegracht 37 in Zwolle.

Meer informatie over Christelijke Gereformeerde Kerk, Noorderkerk in Zwolle

Dit artikel gaat over verschillende onderwerpen binnen de kerk. Het jaarthema is "WAY MAKER- onderweg met Jezus" en er wordt nagedacht over het leven als christen. Er zijn verschillende diensten en activiteiten gepland, zoals een ontmoetingsdienst op 1 oktober en een mannendag in 2023. Daarnaast wordt de CGK Zwolle app aanbevolen om op de hoogte te blijven van nieuws en collectes. Er is ook jeugdwerk gepland, waarbij jongeren kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten. Verder wordt het verhaal van Joop genoemd, die zijn getuigenis heeft gegeven en binnenkort belijdenis doet. Tot slot wordt er een koffieochtend voor 70-plussers georganiseerd op 5 oktober.

Wil je weten wat Christelijke Gereformeerde Kerk, Noorderkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijke Gereformeerde Kerk, Noorderkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijke Gereformeerde Kerk, Noorderkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Gereformeerde Kerk, Noorderkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Christelijke Gereformeerde Kerk, Noorderkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijke Gereformeerde Kerk, Noorderkerk

Bezoekers bekeken ook