Christelijke Gereformeerde Kerk, Verrijzeniskerk

Christelijke Gereformeerde Kerk, Verrijzeniskerk is een Kerk gelegen aan Bachlaan 150 in Zwolle.

Meer informatie over Christelijke Gereformeerde Kerk, Verrijzeniskerk in Zwolle

Dit artikel gaat over verschillende activiteiten en evenementen die plaatsvinden in de christelijke gemeenschap in Zwolle. Het jaarthema is "WAY MAKER - onderweg met Jezus" en er worden verschillende diensten en bijeenkomsten georganiseerd. Er wordt ook een app genoemd die leden kunnen downloaden voor nieuws en collectes. Daarnaast worden er 'ik geloof' groepen opgestart waar leeftijdsgenoten samen kunnen nadenken over het geloof. Er is ook een koffieochtend voor 70-plussers en een TUA-dag over het thema 'Wie ben ik eigenlijk? Mens-zijn voor Gods aangezicht'.

Wil je weten wat Christelijke Gereformeerde Kerk, Verrijzeniskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijke Gereformeerde Kerk, Verrijzeniskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijke Gereformeerde Kerk, Verrijzeniskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Gereformeerde Kerk, Verrijzeniskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Christelijke Gereformeerde Kerk, Verrijzeniskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijke Gereformeerde Kerk, Verrijzeniskerk

Bezoekers bekeken ook