City Fit

City Fit is een Sportschool gelegen aan Assendorperstraat 70 in Zwolle.

Meer informatie over City Fit in Zwolle

CityFit biedt de mogelijkheid om gezellig en ontspannen te sporten met professionele begeleiding en persoonlijke aandacht, 7 dagen per week. Je kunt kiezen uit cardio- en krachttraining of één van de vele groepslessen. Fitness is populair omdat het helpt bij het opbouwen van spieren, het krijgen van een strakker lichaam en het verbeteren van de conditie. CityFit helpt je gemotiveerd te blijven door het bepalen van een schema dat bij je past en het aanpassen van je schema wanneer nodig. Daarnaast biedt CityFit ook Personal Trainers aan. De sportschool beschikt over de eGym-cirkel, een efficiënte en veilige training voor snel resultaat. Ook is er de mogelijkheid om de eGym Premium te doen, waarbij je een individuele training op maat kunt krijgen. CityFit is gevestigd aan de Assendorperstraat 70 in Zwolle.

Wil je weten wat City Fit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van City Fit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij City Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je City Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar City Fit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. City Fit

Bezoekers bekeken ook