Cleo Hairfashion✂️

Cleo Hairfashion✂️ is een Kapper gelegen aan Sassenstraat 51 in Zwolle.

Meer informatie over Cleo Hairfashion✂️ in Zwolle

Kapsalon Cleo Hairfashion in Zwolle is gespecialiseerd in knippen, kleuren, omvormen, stylen en verzorgen van ieder haartype. Ze hebben ervaren topstylisten die uw haar met zorg behandelen en gebruik maken van hoogwaardige verzorgingsproducten. Zowel mannen, vrouwen als kinderen zijn welkom in de salon. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in kleuren en geven ze persoonlijk advies voor elke haarkleurwens. Grijsdekking op natuurbasis is geschikt voor mensen met een gevoelige hoofdhuid of allergieklachten. Voor bruiden biedt de kapsalon een proefkapsel en definitief bruidskapsel op de dag zelf. De openingstijden van de salon zijn van maandag tot en met vrijdag van 11:00 tot 17:00 uur, woensdag van 08:00 tot 18:00 uur, donderdag van 08:30 tot 18:30 uur en zaterdag van 08:00 tot 13:00 uur.

Wil je weten wat Cleo Hairfashion✂️ verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cleo Hairfashion✂️ of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cleo Hairfashion✂️? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cleo Hairfashion✂️ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Cleo Hairfashion✂️ reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cleo Hairfashion✂️

Bezoekers bekeken ook