Closed

Closed is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Hanzeallee 28 in Zwolle.

Meer informatie over Closed in Zwolle

De Nieuwe Zaak is een digitaal bureau dat organisaties helpt met digitale vraagstukken en transformaties. Ze bieden oplossingen voor het genereren van gekwalificeerd verkeer en het bereiken van de juiste doelgroep met programmatic advertising. De Nieuwe Zaak is de eerste BigCommerce B2B Specialized Partner in Europa en biedt ook marketingstrategieën op basis van klantdata en het verzamelen van waardevolle inzichten uit online formulieren. Ze hebben diverse opdrachtgevers en bieden hulp bij de volgende digitale stap. Je kunt je aanmelden voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van digitale ontwikkelingen.

Wil je weten wat Closed verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Closed of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Closed? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Closed het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Closed reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Closed

Bezoekers bekeken ook