Configure Me

Configure Me is een Softwarebedrijf gelegen aan Zwartewaterallee 44 in Zwolle.

Meer informatie over Configure Me in Zwolle

Configure to Order (CTO) is een benadering waarbij bestellingen worden samengesteld uit bestaande bouwstenen die uit voorraad leverbaar zijn. Dit in tegenstelling tot Engineer to Order (ETO), waarbij elk product op maat wordt gespecificeerd en ontwikkeld. Door over te stappen naar CTO kunnen bedrijven efficiënter werken, sneller offertes maken en de levertijd verkorten. Cadac biedt diensten, trainingen en experts om het CTO-proces te optimaliseren. Met een CTO-aanpak kunnen bestellingen sneller worden samengesteld en biedt het de mogelijkheid voor klantspecifieke oplossingen. Het implementeren van CTO-processen is niet alleen nuttig voor grote bedrijven, maar ook voor MKB-ondernemingen. CTO raakt alle disciplines binnen een project. Enkele bedrijven die al zijn overgestapt naar CTO zijn Goudsmit Magnetics, Nooteboom Trailers en Ventura Systems. Cadac biedt oplossingen en whitepapers om de digitalisering te optimaliseren.

Wil je weten wat Configure Me verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Configure Me of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Configure Me? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Configure Me het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Configure Me reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Configure Me

Bezoekers bekeken ook