Cordeo

Cordeo is een Softwarebedrijf gelegen aan Telfordstraat 36 in Zwolle.

Meer informatie over Cordeo in Zwolle

Dit artikel gaat over het flexibele brand portal van Cordeo, waarmee teams snel en efficiënt uitingen kunnen maken conform de huisstijl. Met behulp van templates kan iedereen in het team professionele uitingen maken en deze direct naar de drukker sturen of online delen. Daarnaast kunnen alle communicatiemiddelen en -onderdelen beheerd worden vanuit één digitale omgeving. Het gebruik van het brand portal leidt tot een halvering van de doorlooptijd per uiting en versterkt de merkidentiteit. Cordeo heeft meer dan 50.000 tevreden gebruikers en wordt geprezen om de waarde die ze toevoegen aan bedrijven zoals Infor, het bieden van controle over complexe processen en het faciliteren van marketingmaterialen en nieuwsbrieven voor franchise organisatie Olympia. Voor vragen of meer informatie kan er contact worden opgenomen via telefoon, app of e-mail.

Wil je weten wat Cordeo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cordeo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cordeo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cordeo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Cordeo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cordeo

Bezoekers bekeken ook