Croissants Pigalle

Croissants Pigalle is een Bakkerij gelegen aan Gasthuisstraat 4 in Zwolle.

Meer informatie over Croissants Pigalle in Zwolle

Bij Croissants Pigalle wordt het deeg alleen gemaakt van natuurlijke grondstoffen en het brood wordt de hele dag door vers gebakken. Ze gebruiken verse ingrediënten zonder toevoeging van geur-, kleur- of smaakstoffen. Alle producten worden ter plekke vers bereid na het plaatsen van een bestelling. Naast het eten in de zaak of op het terras, is het ook mogelijk om de producten af te halen. De bovenverdieping is ideaal voor groepen vrienden of collega's om te genieten van ontbijt of lunch. Bestellingen kunnen eenvoudig worden geplaatst via de bestelpagina en kunnen op het gewenste moment worden afgehaald. Croissants Pigalle is gemakkelijk bereikbaar per auto en er is een speciale rubriek met compacte en heerlijke stokbroodjes voor op het werk.

Wil je weten wat Croissants Pigalle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Croissants Pigalle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Croissants Pigalle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Croissants Pigalle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Croissants Pigalle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Croissants Pigalle

Bezoekers bekeken ook