Crowdmedia

Crowdmedia is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Grote Voort 8-10 in Zwolle.

Meer informatie over Crowdmedia in Zwolle

In deze tekst wordt gesproken over het belang van het opbouwen van langdurige relaties met klanten door middel van contentmarketing. Het wordt vergeleken met een one night stand, waarbij er weliswaar adrenaline en avontuur is, maar geen lange termijn effect. Het vinden van het punt waar de doelgroep en het merk overlappen, wordt beschouwd als de sleutel tot succesvolle contentmarketing en het opbouwen van vertrouwen. Daarnaast worden er verschillende campagnes en projecten genoemd die Crowdmedia heeft uitgevoerd voor verschillende merken, waaronder a.s.r., Bouwbakkie, Centraal Beheer en Keolis. Ten slotte wordt de lezer uitgenodigd om zich aan te sluiten bij Crowdmedia als ze geen interesse hebben in een one night stand.

Wil je weten wat Crowdmedia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Crowdmedia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Crowdmedia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Crowdmedia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Crowdmedia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Crowdmedia

Bezoekers bekeken ook