CVNN,Centrum voor Verkeersopleidingen Noord-Nederland

CVNN,Centrum voor Verkeersopleidingen Noord-Nederland is een Autorijschool gelegen aan Ceintuurbaan 3A in Zwolle.

Meer informatie over CVNN,Centrum voor Verkeersopleidingen Noord-Nederland in Zwolle

CVNN is een opleidingscentrum in de regio Zwolle waar je terecht kunt voor het behalen van je rijbewijs of taxipas. Ze bieden zowel spoedopleidingen als opleidingen op eigen tempo aan. Het bijzondere aan CVNN is dat ze vooraf, samen met jou, een persoonlijk plan maken. Ze zijn gespecialiseerd in theoretische en praktische verkeersopleidingen en bieden opleidingen aan voor rijinstructeurs en taxichauffeurs. Als rijinstructeur kun je bij CVNN binnen zes tot negen maanden worden opgeleid en kiezen voor een dag- of avondopleiding. Na het behalen van je bevoegdheidspas kun je aan de slag als loondienst of zelfstandig ondernemer. Daarnaast biedt CVNN ook bijscholing aan volgens een unieke werkwijze en verzorgen ze diverse theoretische en praktische opleidingen voor auto, motor, bromfiets en aanhangwagen. Ook is het mogelijk om bij CVNN een taxiopleiding met baangarantie te volgen. Er is geen vooropleiding nodig en de opleiding kan variëren van één maand tot maximaal zes maanden. CVNN is opgenomen in het register van de Gemeente Zwolle en mag namens hen opleidingen verzorgen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met CVNN via telefoon, e-mail of een bezoek brengen aan hun locatie in Zwolle.

Wil je weten wat CVNN,Centrum voor Verkeersopleidingen Noord-Nederland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CVNN,Centrum voor Verkeersopleidingen Noord-Nederland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CVNN,Centrum voor Verkeersopleidingen Noord-Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CVNN,Centrum voor Verkeersopleidingen Noord-Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar CVNN,Centrum voor Verkeersopleidingen Noord-Nederland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CVNN,Centrum voor Verkeersopleidingen Noord-Nederland

Bezoekers bekeken ook