Cyberdefensie.nl

Cyberdefensie.nl is een IT-consultancy gelegen aan Oude Deventerstraatweg 31 in Zwolle.

Meer informatie over Cyberdefensie.nl in Zwolle

Dit is de standaard welkomstpagina die wordt gebruikt om de juiste werking van de Apache2-server te testen na installatie op Ubuntu-systemen. Het is gebaseerd op de equivalente pagina op Debian, waarop de Ubuntu Apache-packaging is gebaseerd. Als u deze pagina kunt lezen, betekent dit dat de Apache HTTP-server die op deze site is geïnstalleerd correct werkt. U moet dit bestand (te vinden op /var/www/html/index.html) vervangen voordat u uw HTTP-server blijft gebruiken. Als u een normale gebruiker van deze website bent en niet weet waar deze pagina over gaat, betekent dit waarschijnlijk dat de site momenteel niet beschikbaar is vanwege onderhoud. Als het probleem aanhoudt, neem dan contact op met de beheerder van de site. De standaardconfiguratie van Apache2 in Ubuntu is anders dan de standaardconfiguratie van upstream en is opgesplitst in verschillende bestanden die zijn geoptimaliseerd voor interactie met Ubuntu-tools. De configuratiesysteem is volledig gedocumenteerd in /usr/share/doc/apache2/README.Debian.gz. Raadpleeg dit voor de volledige documentatie. Documentatie voor de webserver zelf is te vinden door toegang te krijgen tot de handleiding als het apache2-doc-pakket op deze server is geïnstalleerd. De configuratiestructuur voor een Apache2-webserverinstallatie op Ubuntu-systemen is als volgt: Standaard staat Ubuntu geen toegang toe via de webbrowser tot bestanden buiten die in /var/www, public_html-directories (indien ingeschakeld) en /usr/share (voor webtoepassingen) zijn gelegen. Als uw.

Wil je weten wat Cyberdefensie.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cyberdefensie.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cyberdefensie.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cyberdefensie.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Cyberdefensie.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cyberdefensie.nl

Bezoekers bekeken ook