D'Andrea's

D'Andrea's is een Italiaans restaurant gelegen aan Bethlehemkerkplein 42 in Zwolle.

Meer informatie over D'Andrea's in Zwolle

Niek van Leeuwen en Kira Wallé openen Restaurant L'église in het voormalige pand van D'Andreas in Zwolle. Ze beloven een volledig verzorgde avond met hoogstaande gerechten en een onvergetelijke ervaring. Op 1 juli 2023 is het pand van D'Andreas verkocht en er worden nieuwe plannen gemaakt voor Zwolle. De openingstijden van Restaurant L'église zijn vanaf 1 augustus van dinsdag tot en met zondag van 16:00 tot 00:00. Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen via info@restaurantleglise.nl or 038-3032531.

Wil je weten wat D'Andrea's verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van D'Andrea's of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij D'Andrea's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je D'Andrea's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar D'Andrea's reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. D’Andrea’s

Bezoekers bekeken ook