DAKA Zwolle

DAKA Zwolle is een Sportwinkel gelegen aan Stadionplein 15 in Zwolle.

Meer informatie over DAKA Zwolle in Zwolle

DAKA Zwolle is een sportwinkel gelegen in het stadion van PEC Zwolle. Met een oppervlakte van 3500 m² biedt de winkel een ruim assortiment aan sportartikelen voor voetbal, tennis, hockey, fitness en hardlopen. Tijdens de winterperiode wordt de winkel omgetoverd tot een wintersportparadijs met een uitgebreide collectie aan ski's, skischoenen, snowboardartikelen en winterkleding. Daarnaast biedt DAKA diverse services aan, zoals wax- en slijpservice voor ski's en snowboards, 3D-Voetscan en bootfitting voor pijnlijke voeten, en het bespannen van rackets. De winkel is 7 dagen per week geopend, met uitzondering van thuiswedstrijden van PEC Zwolle. Daarnaast biedt DAKA ook click & collect aan, waarbij klanten online kunnen bestellen en de producten kunnen ophalen bij een filiaal.

Wil je weten wat DAKA Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DAKA Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DAKA Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DAKA Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar DAKA Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DAKA Zwolle

Bezoekers bekeken ook