Dance & Yoga Zwolle

Dance & Yoga Zwolle is een Dansschool gelegen aan Ceintuurbaan 16N, 16P in Zwolle.

Meer informatie over Dance & Yoga Zwolle in Zwolle

Dance & Yoga Zwolle is de grootste Aerial Studio in Noord-Nederland. Ze bieden verschillende soorten paaldanslessen, personal training, yoga, aerial hoop en aerial silk/hammocklessen aan. Deze lessen en workshops zijn geschikt voor mensen van alle niveaus en leeftijden. Bij paaldansen leer je de basismoves en combineer je deze tot een prachtige dans. Yogalessen kunnen zowel door beginners als ervaren yogi's gevolgd worden. Bij aerial hoop leer je losse tricks of een dansflow, terwijl je bij aerial silk met het doek als danspartner flows op muziek creëert. Er zijn verschillende niveaus beschikbaar voor deze lessen. Je kunt proeflessen nemen voor €15,00 en daarna kiezen voor losse lessen of abonnementen. Dance & Yoga Zwolle biedt ook andere opties aan. De studio is gevestigd op Ceintuurbaan 16P en 16N in Zwolle en is geopend van maandag tot donderdag en op zaterdag.

Wil je weten wat Dance & Yoga Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dance & Yoga Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dance & Yoga Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance & Yoga Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Dance & Yoga Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dance & Yoga Zwolle

Bezoekers bekeken ook