De Beren Zwolle

De Beren Zwolle is een Restaurant gelegen aan Katwolderplein 2-4 in Zwolle.

Meer informatie over De Beren Zwolle in Zwolle

Bij De Beren kan je genieten van verschillende arrangementen, of je nu een avondje uit wilt organiseren of iets te vieren hebt. Daarnaast zijn ze op zoek naar nieuwe collega's in verschillende functies. In september kan je genieten van satémenu's voor maar €11,95 en ontvang je bij elk menu een paar sokken cadeau. Daarnaast kan je jezelf of iemand anders verwennen met De Beren cadeaukaarten. Tot slot is De Beren op zoek naar ondernemers die een eigen restaurant willen openen.

Wil je weten wat De Beren Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Beren Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Beren Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Beren Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Bezoek de website van restaurant de beren zwolle via deze pagina om meer informatie te weten te komen. Wat zijn bijvoorbeeld de beren openingstijden en staat er op het de beren zwolle menu?

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar De Beren Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Beren Zwolle

Bezoekers bekeken ook