De Buurman VersLokaal / Berkum

De Buurman VersLokaal / Berkum is een Versmarkt gelegen aan Campherbeeklaan 52 in Zwolle.

Meer informatie over De Buurman VersLokaal / Berkum in Zwolle

VersLokaal is een initiatief dat streeft naar een eerlijk en gezond voedselsysteem. Ze werken samen met boeren en klanten om dit ideaalbeeld te realiseren. In hun VersLokalen in Zwolle bieden ze verse producten aan, voornamelijk afkomstig van lokale boeren. Ze streven naar duurzame productiemethoden en willen bewustwording creëren over gezond eten. Bedrijven kunnen contact opnemen voor onder andere werkfruit, warme maaltijden en lunches. VersLokaal heeft twee locaties in Zwolle, Berkum en Centrum. De openingstijden verschillen per locatie.

Wil je weten wat De Buurman VersLokaal / Berkum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Buurman VersLokaal / Berkum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Buurman VersLokaal / Berkum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Buurman VersLokaal / Berkum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar De Buurman VersLokaal / Berkum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Buurman VersLokaal / Berkum

Bezoekers bekeken ook