De Enk

De Enk is een Multifunctionele ruimte gelegen aan Enkstraat 67 in Zwolle.

Meer informatie over De Enk in Zwolle

In Assendorp, Zwolle, is er een multifunctioneel centrum genaamd De Enk. Het centrum wordt gebruikt door verschillende organisaties en bedrijven, evenals particulieren en het bedrijfsleven voor diverse activiteiten zoals workshops, trainingen, cursussen, dansactiviteiten en vergaderingen. De Enk heeft ook een moderne kookstudio en een gezellige horecaruimte waar regelmatig (muzikale) optredens plaatsvinden. Het centrum biedt 10 zalen van verschillende afmetingen, een sportzaal en een overdekte/verwarmde serre. De locatie ligt op loopafstand van het centrum en het station. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met de medewerkers van De Enk.

Wil je weten wat De Enk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Enk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Enk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Enk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar De Enk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Enk

Bezoekers bekeken ook