De Gillende Keukenmeiden

De Gillende Keukenmeiden is een Restaurant gelegen aan Meerminneplein 7 in Zwolle.

Meer informatie over De Gillende Keukenmeiden in Zwolle

In deze tekst wordt informatie gegeven over een café genaamd "Gillende Keukenmeiden". Ze serveren verschillende gerechten, zoals ontbijt, lunch, taarten en high tea. Ze gebruiken biologische en lokale producten en passen hun menukaart regelmatig aan. Het café heeft ook een terras dat is aangepast aan elk seizoen. Ze bieden verse taarten aan, inclusief vegan, glutenvrije en suikervrije opties. Ze schenken ook biologische koffie en bieden een breed scala aan huisgemaakte broodjes aan, waarbij ze werken met seizoensgroenten en lokale, biologische ondernemers. Het café biedt ook catering en afhaalmogelijkheden. Daarnaast organiseren ze high tea's met verschillende gangen en onbeperkte thee. Groepen van zes personen of meer kunnen reserveren, maar als je met minder bent, is er meestal genoeg plek in de tuin. Het café is geopend van maandag tot en met zondag van 10:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat De Gillende Keukenmeiden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Gillende Keukenmeiden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Gillende Keukenmeiden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Gillende Keukenmeiden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar De Gillende Keukenmeiden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Gillende Keukenmeiden

Bezoekers bekeken ook