Dé holistische schoonheidssalon in Zwolle: Praktijk Karish

Dé holistische schoonheidssalon in Zwolle: Praktijk Karish is een Schoonheidssalon gelegen aan Sparrenlaan 1A in Zwolle.

Meer informatie over Dé holistische schoonheidssalon in Zwolle: Praktijk Karish in Zwolle

Er zijn twee soorten schoonheid: AromaTouch en misleidende cosmetica. AromaTouch biedt een zachte, ontspannende massage met essentiële oliën. Misleidende cosmetica is een trend waarbij fabrikanten doen alsof hun producten natuurlijk zijn, terwijl ze eigenlijk maar één of twee natuurlijke ingrediënten bevatten. Daarnaast wordt er gesproken over dagverzorging in drie stappen, waarbij de huid dagelijks gereinigd, versterkt en verzorgd moet worden. Daarnaast worden er cadeaubonnen aangeboden als geschenk en kan deze gebruikt worden voor de aankoop van verzorgingsproducten. De contactinformatie en openingstijden van Karish worden ook vermeld.

Wil je weten wat Dé holistische schoonheidssalon in Zwolle: Praktijk Karish verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dé holistische schoonheidssalon in Zwolle: Praktijk Karish of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dé holistische schoonheidssalon in Zwolle: Praktijk Karish? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dé holistische schoonheidssalon in Zwolle: Praktijk Karish het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Dé holistische schoonheidssalon in Zwolle: Praktijk Karish reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dé holistische schoonheidssalon in Zwolle: Praktijk Karish

Bezoekers bekeken ook