De Knipgarage Zwolle

De Knipgarage Zwolle is een Kapper gelegen aan Jac. P. Thijsselaan 27 in Zwolle.

Meer informatie over De Knipgarage Zwolle in Zwolle

Patricia Selles heeft na 33 jaar eigenaresse te zijn geweest van Kapsalon Foxy in Kampen besloten om vanaf 1 februari 2020 vanuit huis te gaan werken in De Knipgarage Zwolle aan de Jac P.Thijsselaan 27 in Zwolle. De Knipgarage biedt persoonlijke aandacht in een ontspannen sfeer en Patricia's aanpak is afgestemd op de wensen en behoeften van de klant. Ze gebruikt verantwoorde haarverzorgingsproducten. Voor een afspraak kunt u haar bellen of appen op 06 - 21485913. De Knipgarage bevindt zich op Jac. P. Thijsselaan 27, 8044 PX Zwolle en is alleen geopend op afspraak.

Wil je weten wat De Knipgarage Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Knipgarage Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Knipgarage Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Knipgarage Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar De Knipgarage Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Knipgarage Zwolle

Bezoekers bekeken ook