De Kwaak: Terras, Restaurant En Feestlocatie

De Kwaak: Terras, Restaurant En Feestlocatie is een Restaurant gelegen aan Pletterstraat 22 in Zwolle.

Meer informatie over De Kwaak: Terras, Restaurant En Feestlocatie in Zwolle

Bistro de Kwaak is een gezellige eet- en drinkgelegenheid in Zwolle, gelegen aan de gracht. Van april tot september kunt u genieten van het comfortabele terras in het groen of binnen in het gezellige scheepsruim met uitzicht over de gracht. Naast het bieden van heerlijk eten en drinken, is de Kwaak ook beschikbaar als feest- en vergaderlocatie. Het scheepsruim heeft 5 vergadertafels en een bar en er is ook een mooi terras in het groen. In de zomermaanden is de Kwaak geopend als terras/bistro en in de wintermaanden als borrel- en feestlocatie. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat De Kwaak: Terras, Restaurant En Feestlocatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kwaak: Terras, Restaurant En Feestlocatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kwaak: Terras, Restaurant En Feestlocatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kwaak: Terras, Restaurant En Feestlocatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar De Kwaak: Terras, Restaurant En Feestlocatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kwaak: Terras, Restaurant En Feestlocatie

Bezoekers bekeken ook