De Nieuwe Keuken

De Nieuwe Keuken is een Restaurant gelegen aan Assendorperplein 9 in Zwolle.

Meer informatie over De Nieuwe Keuken in Zwolle

In dit bericht wordt de nieuwe keuken geïntroduceerd, waar een vegetarisch menu wordt aangeboden met de optie om vis of vlees toe te voegen tegen een dagprijs. Het menu bestaat uit 3, 4 of 5 gangen voor respectievelijk €30, €40 of €50 op woensdag, donderdag en zondag, en uit 4, 5 of 6 gangen voor €40, €50 of €60 op vrijdag en zaterdag. Daarnaast is er een Bar-Bak-Joe Box beschikbaar voor afhaal, gevuld met groentegerechten voor op de barbecue of om direct te consumeren. De openingstijden zijn vanaf 17.30 uur op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag, en vanaf 17.00 uur op zondag. Het contact kan worden opgenomen via e-mail of telefoon, en het restaurant is gelegen aan het Assendorperplein 9 in Zwolle. Er wordt aangeraden om te parkeren op het parkeerterrein bij het provinciehuis, dat op 4 minuten loopafstand is.

Wil je weten wat De Nieuwe Keuken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Nieuwe Keuken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Nieuwe Keuken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Nieuwe Keuken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar De Nieuwe Keuken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Nieuwe Keuken

Bezoekers bekeken ook