De Pindakaaswinkel Zwolle

De Pindakaaswinkel Zwolle is een Delicatessenwinkel gelegen aan Grote Markt 7 in Zwolle.

Meer informatie over De Pindakaaswinkel Zwolle in Zwolle

De tekst gaat over een pindakaas die geen toegevoegde suikers, palmolie en weinig zout bevat. De pindakaas wordt met liefde handgemaakt en is volgens hen de lekkerste van Nederland. Ze bieden 10 verschillende smaken aan en de pindakaas is vrij van palmolie en extra toegevoegde suikers. Ze hebben ook Pindabaas truien en lepels te koop. Daarnaast is er een Pindakrant waar je je op kunt abonneren om elke twee weken het laatste nieuws te ontvangen.

Wil je weten wat De Pindakaaswinkel Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Pindakaaswinkel Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Pindakaaswinkel Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Pindakaaswinkel Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar De Pindakaaswinkel Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Pindakaaswinkel Zwolle

Bezoekers bekeken ook