De Pizzabakkers

De Pizzabakkers is een Pizzeria gelegen aan Sassenstraat 9 in Zwolle.

Meer informatie over De Pizzabakkers in Zwolle

De Pizzabakkers in Zwolle is een restaurant dat heerlijke houtovenpizza's serveert. Het restaurant bevindt zich in het oude centrum van Zwolle en is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Naast pizza's afhalen is er ook de mogelijkheid om te werken bij De Pizzabakkers, waar ze op zoek zijn naar talent met liefde voor lekker eten. Het restaurant staat bekend om zijn dunne bodem pizza's die bereid worden in een echte Italiaanse houtoven. De klanten zijn erg tevreden over het eten, de vriendelijke service en de goede sfeer. Op de menukaart staan naast pizza's ook prosecco's, cocktails, bier, wijn, fris en verse koffie en thee. Daarnaast worden er regelmatig evenementen georganiseerd en is er een nieuwsbrief waarop je je kunt abonneren om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en speciale menu's. Betalingen kunnen alleen met pin of creditcard worden gedaan, omdat De Pizzabakkers veiligheid en duurzaamheid belangrijk vindt. Als je helemaal weg bent van De Pizzabakkers, kun je zelfs een eigen vestiging opzetten door je aan te melden als franchisenemer.

Wil je weten wat De Pizzabakkers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Pizzabakkers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Pizzabakkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Pizzabakkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Unknown

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar De Pizzabakkers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Pizzabakkers

Bezoekers bekeken ook