De Vreugdehoeve

De Vreugdehoeve is een Restaurant gelegen aan Zalkerveerweg 20 in Zwolle.

Meer informatie over De Vreugdehoeve in Zwolle

De Vreugdehoeve is een biologische melkschapenboerderij net buiten Zwolle. Ze organiseren twee excursies: Toer de Boer, waarbij je een rondleiding krijgt en meer te weten komt over het familiebedrijf en Excursie met de boswachter, waarbij je het natuurgebied De Vreugderijkerwaard ontdekt. De boerderij moest verplaatst worden vanwege de rivier, waardoor ze in 2012 een geheel nieuw bedrijf zijn gestart. Bij De Vreugdehoeve staat rust, natuur, dierwelzijn en pure beleving centraal. Je kunt contact met hen opnemen via de opgegeven contactgegevens.

Wil je weten wat De Vreugdehoeve verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Vreugdehoeve of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Vreugdehoeve? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vreugdehoeve het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar De Vreugdehoeve reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Vreugdehoeve

Bezoekers bekeken ook