Dermalounge Beauty Center

Dermalounge Beauty Center is een Schoonheidssalon gelegen aan Werkerlaan 223 in Zwolle.

Meer informatie over Dermalounge Beauty Center in Zwolle

Dermalounge is een nieuwe generatie schoonheidssalon in Zwolle die voldoet aan de nieuwste ontwikkelingen in de schoonheidsbranche. Ze zijn gevestigd in het winkelcentrum van de wijk Stadshagen. De salon biedt een veelzijdig en doelgericht behandelprogramma, waarbij zij werken met hoogwaardige producten van Dermalogica. Of je nu wilt ontspannen of huidproblemen wilt aanpakken, de specialisten van Dermalounge staan klaar om je een unieke ervaring te geven. Klanten zijn erg tevreden over de salon en de behandelingen, en er worden verschillende diensten aangeboden zoals pedicure, manicure, IPL, harsen, epileren, tanden bleken en wimperextensions. De salon is overdag geopend zonder afspraak en 's avonds en op zondagen alleen op afspraak. Je kunt contact opnemen met Dermalounge via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Dermalounge Beauty Center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dermalounge Beauty Center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dermalounge Beauty Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dermalounge Beauty Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Dermalounge Beauty Center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dermalounge Beauty Center

Bezoekers bekeken ook