Diaconaal Steunpunt

Diaconaal Steunpunt is een Religieuze instelling gelegen aan Dokter Spanjaardweg 4B in Zwolle.

Meer informatie over Diaconaal Steunpunt in Zwolle

Diaconaat is een belangrijk onderdeel van de kerk en biedt de mogelijkheid om mensen het Evangelie te laten ervaren. Kerkpunt is beschikbaar om te helpen met diaconale en missionaire vragen, niet alleen op korte termijn maar ook voor de lange termijn. Ze bieden praktische tips, verwijzingen naar materiaal en begeleiding. Het doel is om mensen iets te laten proeven van het Koninkrijk van God. Het artikel bevat ook informatie over actuele onderwerpen zoals Michazondag en noodhulp in Libië en Marokko, evenals verschillende producten en informatiebronnen. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Derk Jan Poel.

Wil je weten wat Diaconaal Steunpunt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Diaconaal Steunpunt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Diaconaal Steunpunt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diaconaal Steunpunt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Diaconaal Steunpunt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Diaconaal Steunpunt

Bezoekers bekeken ook