Digidentje

Digidentje is een Computerservice gelegen aan Baekelandstraat 8 in Zwolle.

Meer informatie over Digidentje in Zwolle

Digidentje is een deskundige, behulpzame en betrouwbare service die hulp biedt bij digitale apparaten. Ze bieden landelijke hulp en hebben een snelle boeking met vaste prijzen. Ze hebben een sterwaardering van 4,7/5 en hebben al meer dan 25.000 klanten geholpen. Klanten kunnen bij hen terecht voor verschillende problemen met digitale apparaten en kunnen ook lid worden van Digidentje voor extra voordelen, zoals korting op hulp aan huis en hulp op afstand. Digidentje biedt ook een Digidentje op locatie service, waarbij leden korting krijgen op de prijs. Daarnaast hebben ze ook een hulp op afstand service, waarbij leden ook korting krijgen op de prijs. Digidentje levert kwaliteitsservice en wordt beoordeeld met 4,7/5.

Wil je weten wat Digidentje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Digidentje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Digidentje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Digidentje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Digidentje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Digidentje

Bezoekers bekeken ook