Dima's Huis

Dima's Huis is een Restaurant gelegen aan Luttekestraat 33 in Zwolle.

Meer informatie over Dima's Huis in Zwolle

Dima's Huis biedt cateringdiensten voor feesten en evenementen, inclusief opties voor veganisten en vegetariërs. Daarnaast heeft het restaurant een warme ambiance en serveert het heerlijke Arabische gerechten en mazza's. Op het menu staan onder andere gerechten zoals gegrilde kipstukjes met rijst of friet en groenten, lams kebab met peterselie, salade, speciale saus en gegrilde groenten, falafel met groenten, twee verschillende sauzen en brood, en een mix van kebab, lamskotelet en shish met rijst of friet en groenten. Ook bieden ze een mandi, basmatirijst met noten en rozijnen met kip of groenten. Het restaurant is geopend van dinsdag tot zondag van 12:00 tot 22:00. Voor meer informatie of een offerte kunt u contact opnemen via het telefoonnummer +31 6 21 21 07 05.

Wil je weten wat Dima's Huis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dima's Huis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dima's Huis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dima's Huis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Dima's Huis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dima’s Huis

Bezoekers bekeken ook