Doner Company

Doner Company is een Kebabzaak gelegen aan Stationspassage 5 in Zwolle.

Meer informatie over Doner Company in Zwolle

Döner kebab is een gerecht dat 1100 jaar geleden in Turkije is ontstaan. Het werd in de jaren '70 populair in West-Berlijn en verspreidde zich al snel naar de rest van Duitsland. In de jaren '90 veroverde het ook Frankrijk en Spanje en sinds de eeuwwisseling is het gerecht sterk in opmars in Nederland. The Döner Company exploiteert kebabzaken op stations en daarbuiten en biedt een kwalitatief goed assortiment, waaronder broodjes Döner, Turkse pizza en Durum. Het bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in het perfectioneren van hun producten en het creëren van een frisse, gezonde en originele omgeving. Ze hebben inmiddels ruim 30 filialen in Nederland en het aantal groeit nog steeds. Je kunt contact opnemen met The Döner Company via info@donercompany.nl.

Wil je weten wat Doner Company verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Doner Company of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Doner Company? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Doner Company het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Doner Company reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Doner Company

Bezoekers bekeken ook