DoorBrekers Zwolle

DoorBrekers Zwolle is een Kerk gelegen aan Stationsplein 1 in Zwolle.

Meer informatie over DoorBrekers Zwolle in Zwolle

DoorBrekers is een moderne kerk in Zwolle waar iedereen welkom is. In de diensten wordt ontdekt wie God is en hoe Zijn waarheid toegepast kan worden in het dagelijks leven. Na de dienst is er gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie en thee. Voor kinderen is er SuperKids, een speciaal programma waar zij op een leuke en interactieve manier Gods liefde kunnen ontdekken. Nieuwe bezoekers kunnen terecht bij Infopoint voor meer informatie over de kerk en hoe zij betrokken kunnen raken. Daarnaast is er een nieuwsbrief waar men zich voor kan inschrijven om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en evenementen.

Wil je weten wat DoorBrekers Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DoorBrekers Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DoorBrekers Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DoorBrekers Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar DoorBrekers Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DoorBrekers Zwolle

Bezoekers bekeken ook