Dublin House Zwolle

Dublin House Zwolle is een Restaurant gelegen aan Bethlehemkerkplein 46 in Zwolle.

Meer informatie over Dublin House Zwolle in Zwolle

Het Dublin House is een Ierse pub en landhuis ineen met vier verschillende vertrekken. Het heeft een gepassioneerd team op de vloer en je kunt er eindeloos borrelen en goed eten. De bar heeft echte bartenders die cocktails shaken en er is een open keuken met houtskoolgrill waar Cross Cultural City Life Food wordt bereid. Daarnaast is er een aparte ruimte genaamd The Library waar je bier kunt drinken, bar kunt hangen en rugby kunt kijken. The Barn is een plek waar je bij de antieke schouw kunt borrelen met je familie. In het restaurant, genaamd EATERY & GOOD TIMES, worden klasse cocktails, meer dan veertig bieren en echt goed pubfood geserveerd. Er zijn speciale avonden zoals dinsdagavond waar alle cocktails €7,50 kosten en alle pints €5,50. Het adres is Bethlehemkerkplein 46, 8011 PH Zwolle en reserveringen kunnen gemaakt worden via info@dublinhouse.nl.

Wil je weten wat Dublin House Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dublin House Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dublin House Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dublin House Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Dublin House Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dublin House Zwolle

Bezoekers bekeken ook