Duikcentrum De Tuimelaar Zwolle

Duikcentrum De Tuimelaar Zwolle is een Duikwinkel gelegen aan Vermeerstraat 61 in Zwolle.

Meer informatie over Duikcentrum De Tuimelaar Zwolle in Zwolle

Duikcentrum De Tuimelaar in Zwolle is het beste en enige PADI 5-sterren duikcentrum in de omgeving. Ze bieden een breed scala aan duik- en snorkelactiviteiten tegen scherpe prijzen. Je kunt een proefles duiken nemen om te ontdekken of duiken iets voor jou is. Daarnaast bieden ze ook lessen aan voor snorkelen en het behalen van duikbrevetten, zoals het PADI Open Water Diver brevet en het Advanced Open Water Diver brevet. Het duikteam van De Tuimelaar bestaat uit meer dan 200 enthousiaste duikers, zowel ervaren als beginners. Het duikcentrum staat bekend om zijn goede service, persoonlijke begeleiding en focus op veiligheid en kwaliteit. Bezoek de website voor meer informatie en om deel te nemen aan een proefles duiken.

Wil je weten wat Duikcentrum De Tuimelaar Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Duikcentrum De Tuimelaar Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Duikcentrum De Tuimelaar Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Duikcentrum De Tuimelaar Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Duikcentrum De Tuimelaar Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Duikcentrum De Tuimelaar Zwolle

Bezoekers bekeken ook