Dushi Snacks

Dushi Snacks is een Afhaalrestaurant gelegen aan Van Wevelinkhovenstraat 105 in Zwolle.

Meer informatie over Dushi Snacks in Zwolle

Dushi Snacks is een restaurant in Zwolle dat Caribisch eten serveert. Het restaurant is geopend van zondag tot en met donderdag van 16:00 tot 23:00 uur, en op vrijdag en zaterdag van 16:00 tot 01:00 uur. Bezorgen is mogelijk maar pas een uur na openingstijd. Je kunt ook eten afhalen bij het restaurant, dat zich bevindt aan de Van Wevelinkhovenstraat 105 in Zwolle. Voor contact kun je een e-mail sturen naar contact@dushisnacks.nl of bellen naar 038 202 404 7. Het restaurant heeft een disclaimer, privacybeleid en algemene voorwaarden. Dushi Snacks is © 2020.

Wil je weten wat Dushi Snacks verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dushi Snacks of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dushi Snacks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dushi Snacks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Dushi Snacks reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dushi Snacks

Bezoekers bekeken ook