eben haezer kerk

eben haezer kerk is een Kerk gelegen aan Lassuslaan 234 in Zwolle.

Meer informatie over eben haezer kerk in Zwolle

Het kerkgebouw Eben-Haëzer bevindt zich in de wijk Holtenbroek III in Zwolle, ten noorden van de gemeente Zwolle en de rijksweg A28. Voor het ophalen en wegbrengen van minder valide personen is er een oprit en kerkplein beschikbaar. Auto's mogen alleen tijdelijk op het terrein staan voor laden en lossen. Parkeren is in principe niet toegestaan, behalve voor bestuurders die minder valide zijn. Parkeren kan aan de westzijde van de Lassuslaan in de naastgelegen woonerven en op de grote parkeerplaats, hoek Lassuslaan Palestrinalaan.

Wil je weten wat eben haezer kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van eben haezer kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij eben haezer kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je eben haezer kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar eben haezer kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. eben haezer kerk

Bezoekers bekeken ook