Educator

Educator is een Softwarebedrijf gelegen aan Grote Voort 247 concourse in Zwolle.

Meer informatie over Educator in Zwolle

Educator is een partner in onderwijsinnovatie die persoonlijk en flexibel onderwijs faciliteert. Hun software wordt gebruikt in het middelbaar-, hoger- en particulier onderwijs. Ze bieden een whitepaper aan over het belang van een studentinformatiesysteem voor flexibel onderwijs. Daarnaast organiseren ze een webinar over het ontwerpen van onderwijsprogramma’s in het mbo. Educator biedt verschillende tools aan, zoals een studentinformatiesysteem, Leermeter, Onderwijscatalogus, Studiegids en Herontwerptool. Ze werken ook samen met het NIPV en hebben blogs over hun samenwerking. Verder is Educator actief in de procesarchitectuur examinering in het mbo en bieden ze ondersteuning voor passend onderwijs in het primair en voortgezet onderwijs. Ze zijn gevestigd in Zwolle.

Wil je weten wat Educator verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Educator of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Educator? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Educator het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Educator reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Educator

Bezoekers bekeken ook