Eetcafé 'De Kleine'

Eetcafé 'De Kleine' is een Eetcafé gelegen aan Luttekestraat 22 in Zwolle.

Meer informatie over Eetcafé 'De Kleine' in Zwolle

Eetcafé De Kleine is een gezellige plek in het centrum van Zwolle waar je terecht kunt voor lunch, diner of een borrel. Het café is gelegen aan de Luttekestraat, een kwalitatieve winkelstraat. Je kunt genieten van Bourgondisch eten, speciaalbieren en wijnen. Als je zeker wilt zijn van een tafeltje, kun je gemakkelijk reserveren via de website. Bij mooi weer is er ook een terras beschikbaar. Naast het vertrouwde Amstel pils, biedt het café ook regelmatig wisselende speciaalbieren aan, evenals een assortiment bieren op grote fles. Op de menukaart staan gerechten voor elk moment van de dag, zowel voor liefhebbers van vis- en vleesgerechten als veganisten. Het café is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 11:30 uur. Op maandag en dinsdag is het café gesloten. De contactgegevens van Eetcafé De Kleine zijn Luttekestraat 22, 8011 LR Zwolle, telefoonnummer 038 421 6497 en e-mailadres dekleinezwolle@gmail.com.

Wil je weten wat Eetcafé 'De Kleine' verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé 'De Kleine' of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé 'De Kleine'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé 'De Kleine' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Eetcafé 'De Kleine' reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé ‘De Kleine’

Bezoekers bekeken ook