Ekoplaza Zwolle

Ekoplaza Zwolle is een Biologische winkel gelegen aan Vechtstraat 50 in Zwolle.

Meer informatie over Ekoplaza Zwolle in Zwolle

Ekoplaza is een biologische supermarkt die staat voor echt lekker eten. Ze bieden biologische seizoensproducten aan en hebben regelmatig aanbiedingen. Daarnaast zijn ze bezig met het verminderen van verpakkingen en kun je bij hen sparen voor leuke extra's. In de aanbieding deze week zijn onder andere pure chocolade, witlof, koffiebonen, Elstar appels, melk praline bloc, plantaardige yoghurt, en cavolo nero. Verder hebben ze ook nieuwe producten zoals bloesemzeep, vegan cheeze burgers, en donkere melkchocolade. Ze werken samen met zorgboerderij De Pruimenpot waar biologische pruimen worden geteeld. Ekoplaza heeft vijf kernwaarden: schone aarde, authentieke smaak, groeiende natuur, respectvol handelen, en korte keten. Je kunt bij hen solliciteren en je aanmelden voor de nieuwsbrief.

Wil je weten wat Ekoplaza Zwolle verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ekoplaza Zwolle of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ekoplaza Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ekoplaza Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Zwolle. Opzoek naar Ekoplaza Zwolle reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ekoplaza Zwolle

Bezoekers bekeken ook